Chào ngày mới

Hôm nay tình cờ đọc được bài viết của người thầy mà tôi rất yêu quý khi học đại học, lâu lắm rồi mới được sống lại với những cảm xúc cũ, nhớ cách nói hài hước của thầy, nhớ cách cả bọn ngồi túm tụm giờ ra chơi để bàn tán "thầy mình mặc cái áo này trông giống như… một con ong bò vẽ ấy nhỉ", thầy nghe thấy chắc cũng phải bật cười. Thầy là người đầu tiên khiến tôi có cảm giác muốn được phát biểu thật nhiều trong các giờ học, là người khiến tôi có thể thoải mái trả lời các câu hỏi mà không ngần ngại.Phong cách thoải mái, trẻ trung ấy khiến mỗi giờ học của chúng tôi trở nên thú vị hơn.(Em cảm ơn thầy). Và, bọn sinh viên tai quái là chúng tôi ấy đã trốn giờ học để được ngồi học giờ của thầy ở lớp khác (nếu biết thầy có mắng chúng em không?)…Ra trường rồi có biết bao nhiêu thứ khiến người ta suy nghĩ… Sau nhiều lúc buồn nản, tôi tự nhủ "cuộc sống có nhiều lựa chọn, sao không lựa chọn niềm vui?"- câu này tôi lấy ra từ một truyện ngắn trên HHT- và thấy mình tự tin bước tiếp. Tôi tin tôi sẽ thành công.

Click for Hanoi, Viet Nam Forecast
First edit:
Xin cảm ơn tất cả những ai đã có lòng ghé qua blog này. Đây là nơi tôi chia sẻ những suy nghĩ, cảm xúc và nhiều thứ khác trong cuộc sống – một blog về cuộc sống hằng ngày – và nó cũng là nơi để tôi luyện tập sử dụng tiếng Anh. Không có gì lớn lao nhưng nó là của tôi 🙂 Mời bạn đọc và đóng góp đôi lời nếu bạn thấy hứng thú. Có một điều quan trọng mà tôi muốn đề cập ở đây: Xin đừng đưa tôi vào danh sách bạn bè của bạn nếu bạn chỉ tạt qua đây một lần và không có ý định trở lại. Với tôi dù bạn bè qua mạng cũng vẫn là bạn bè (hi vọng bạn hiểu ý tôi muốn nói). Chào mừng và cảm ơn đã đến với blog của tôi.

Thank you all who have stopped by this blog. This is the place in which I share my thought, my feeling, many other things in my life – a daily life blog – and I practise my English. There is nothing big but this is mine 🙂 Please feel free to read and comment if you want. There is an important thing I want to mention here: please don't add me as your friend if you just come here once and don't want to turn back. With me online friends are still the friends (hope you understand). Welcome and thank you again.

Việt Nam

Advertisement

324 thoughts on “Chào ngày mới

 1. happy birthday mit my dear friend, i hope you have had a very happy day today, sorry i am late, i have explained why on skype, :(have a nice night my friend, and try not to get too drunk ha ha :drunk: :drunk: :hat: :wizard: :wine: :beer: :sing: :hat: :heart:

 2. Thank you, John :happy: You are not late at all. Originally posted by shreklookalike:

  try not to get too drunk ha ha

  I tried my best 😆 😆

 3. ha ha , did you succeed??? ha ha ha , i hope you had a wonderful day mit, and got lots of gifts from your students 🙂 :Dyou are very welcome my friend, take care with the hangover in the morning 😀 😀 :Dsee you soon mit, :heart:

 4. John, I did, hehe. Thank you, no presets from them but they are the best gifts, aren't they? :happy:Anchi, thank you, my dear 🙂

 5. Originally posted by thaodp:

  cuộc sống có nhiều lựa chọn, sao không lựa chọn niềm vui?

  Nhưng lỡ trong các đáp án không có niềm vui thì mình chọn đáp án nào ạ ? 😉

 6. HelloMy name is Cynthia and i seek for true friendship andpartner so i contacted you, please if you don't mind i will likeyou to reply my mail back so i can send you my pictureand tell you more about me,Cynthia……my email..(cynthiajobe@hotmail.com)Kisses

 7. hope you had a very happy tet eve my dear friend?have a very happy tet holiday and hope the new year will be a very happy and successful one for you mit, take care always, :happy: :happy: :happy: :love: :drunk: :drunk:

 8. am happy you did have a great tet mit, and thank you for your wishes, is the snake a lucky year for people? snakes have a bad reputation here, and the number 13 is only luck for some, so not good omens my friend ha ha , i hope the year of the snake will be lucky for you too mit, take care always, 🙂

Enter your comment here :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s